Besøg os i København onsdag til lørdag og i Odense søndag!
Åbningstider: Mandag til Fredag 12.00 – 17.00 ⏐ Lørdag 11.00 – 15.00
Vi tilbyder god, personlig service og gode varer til gode priser 💪

PROMOTION

Nettosport København

I København finder du os på Nordre Frihavnsgade 17, 21 København Ø.

Butikken i København har åbent :

Onsdag  13.30 til 17.30

Fredag   13.30 til 17.30

Lørdag   11.00 til 15.00

eller efter aftale..

Der er relativ gode P pladser i området.

Med S tog er der fra Nordhavn station ca 6 minutter til fods.

Med Metro er der fra Trianglan ( m3 ) ca 3 minutter til fods.

tøj i vindue
løbetøj damer

Nettosport – når du hverken vil betale for meget eller ligne alle andre

 

Du bliver ikke bedre til at cykle, løbe eller dyrke fitness, fordi der sidder de rigtige mærker i nakken på dit sportstøj. Du bliver fattigere.
Hos Nettosport mener vi, at sportstøj ikke skal koste kassen, for at kunne løse det formål, det er skabt til. Det er praktisk beklædning, der kan holde til, at du dyrker motion, og som sørger for, at du hverken bliver for varm eller for kold – eller får ondt i rø… efter en længere cykeltur.

Cykeltøj til dig, der tør køre din helt egen stil

Tag for eksempel vores cykeltøj. Her kommer du ikke til at køre rundt og reklamere for firmaer, folk kun kender fra Tour de France. Så tror bilisterne ikke, de er drejet forkert, og er havnet i Frankrig.

I stedet får du godt, praktisk, slidstærkt og billigt cykeltøj, som giver dig den bedste cykeltur – både i modvind, op ad bakke og når du kommer helt op at køre på den store klinge.

Vælg mellem cykeltøj til herrer, cykeltøj til damer eller cykeltøj til børn som er enten helt ensfarvet, i retrostil fra dengang de sendte Tour de France i sort/hvid, eller har et mønster eller en stil, som viser alle, at du tør køre din helt egen stil. Der er en stil, som sender et klart statement til de forbikørende om, at du ikke tror, du er med i et professionelt cykelløb, men bare gerne vil gøre noget godt for din krop.

Løbetøj, hvor prisen ikke er helt ude i skoven

Vores løbetøj er prissat og designet efter de helt samme principper som vores cykeltøj.

Så her får du praktisk løbetøj, som både passer dig og årstiden – og er bedst til prisen. Det sikrer, at du hverken kommer til at fryse om vinteren, eller kampsvede i sommervarmen, selv om du løber i bagende solskin. Eller at du kommer til at se ud som om, du er kommet ud at løbe i noget tøj, som er for småt eller sidder forkert.

Du kan både få løbetøj til mænd, som ikke begrænser din løbestil, og løbetøj til kvinder, der gør dig lige så velklædt, som du er, når du ikke dyrker motion. Samt løbetøj til børn, der er lige så smart som det, mor og far render rundt i.

Køb sportstøj hos Nettosport

Så klik på menuen, find det løbe- eller cykeltøj, du skal bruge, og bestil online i dag. Eller læg vejen forbi vores butikker i København eller Odense, prøv sportstøjet, og få det med hjem med det samme.